Cruisereiziger
Wereldcruise

AIDA Wereldcruise met AIDAsol 2021/2022

Na het grote succes van eerdere wereldcruises gaat AIDAsol van AIDA Cruises in de winter van 2021/2022 voor het eerst op wereldtournee. Hoogtepunten van dit 117-daagse XXL-avontuur zijn bestemmingen zoals Tierra del Fuego en Kaap Hoorn, Sydney en het Australische eiland Tasmanië, Mauritius en Kaapstad.

Naast bekende en populaire reisbestemmingen, bezoekt AIDAsol voor het eerst een aantal nieuwe havens. Deze omvatten Puerto Chacabuco in Chili, Nuku’alofa in het Polynesische koninkrijk Tonga en Geraldton in Australië.

Vanaf Hamburg

Vanaf 25 oktober 2021 zullen globetrotter AIDAsol en haar gasten 42 havens in 20 verschillende landen op vier continenten aandoen en tweemaal de evenaar oversteken. Vanuit Hamburg vertrekt het schip in eerste instantie naar Zuid-Amerika. Na een tussenstop op het Engelse Kanaal en de Kaapverdische eilanden, kunnen gasten droombestemmingen verwachten zoals Rio de Janeiro (Brazilië), Buenos Aires(Argentinië), Ushuaia in Tierra del Fuego en Chili. Vanaf hier gaat het verder westwaarts over Tahiti, Bora Bora, Nieuw-Caledonië (tijdens Kerstmis), Tonga, Fiji en Australië (Melbourne rond de jaarwisseling) naar Mauritius. De rest van de reis brengt de gastenaan boord van AIDAsol via La Reunion naar Zuid-Afrika en Namibië. Op de terugweg naar Europa bezoeken reizigers Tenerife en Madeira. Het gaat verder via Lissabon en Cherbourg / Frankrijk, naar Hamburg, waar de reis eindigt op 19 februari 2022. De gehele 117-daagse reis is beschikbaar vanaf €13.495.

Kortere cruises

De wereldcruise is ook in segmenten te boeken. De reistijd varieert van 33 tot 47 dagen – een perfecte manier om je droom van een wereldreis te vervullen, maar dan in kortere etappes. Zo kunnen AIDA-gasten in 37 dagen van Hamburg naar San Antonio reizen, van San Antonio naar Mauritius in 47 dagen of van Mauritius naar Hamburg in 33 dagen. De wereldcruise met AIDAsol en de segmenten zijn vanaf vandaag, 22 juni 2020 te boeken op www.aida.de, in het AIDA-klantencentrum onder 0381/20270707 of bijvoorbeeld bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger