Aida Cruises

Aida Cruises richt zich voornamelijk op de Duitse cruisemarkt met als voertaal Duits. Het personeel aan boord spreekt goed Engels. De schepen kenmerken zich door een sportieve casual sfeer. De oudere schepen (voor 2015) in de vloot van Aida zijn heel overzichtelijk en zeker niet te massaal. De casual sfeer laat zich bijvoorbeeld zien door het ontbreken van gala-avonden. Galakleding is dus overbodig. Een theater is ook niet altijd aanwezig, daarentegen wel een soort atrium waar shows worden opgevoerd.

Bij het dineren zijn er veel buffetmogelijkheden. Daarbij zijn tafelwijn, bier en frisdrank bij de buffetmaaltijden bij de prijs inbegrepen. Op sommige schepen zijn er een of meerdere specialiteitenrestaurants aanwezig waar met bijbetaling gedineerd kan worden. De sportiviteit van de maatschappij zie je terug in de sportieve excursies; mountainbiken, kajakken, paardrijden en allerlei andere sporten. Bijzonder zijn de hutten van Aida. Deze zijn net als de schepen casual kleurrijk uitgevoerd. De kamersteward verzorgt de kamer eenmaal per dag (niet ’s avonds voor het slapen gaan). Fooien zijn bij de cruiseprijs inbegrepen.

We bezochten voor jou de AIDAstella (reportage), AIDAsol (reportage), AIDAdiva (reportage) en cruisten met de AIDAprima (blogserie) en AIDAnova (foto-album).

Cruises van AIDA Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelStipTUIZeetours

De vloot bestaat uit:

 

Het laatste nieuws over Aida Cruises

Waar bevinden zich de schepen van Aida momenteel?

Ga naar de radar en zoek de schepen op naam. Ga hier naar de site van Aida Cruises.