Cruisereiziger
Benoemingen

Josh Leibowitz benoemd tot president van Seabourn

Seabourn heeft aangekondigd dat Josh Leibowitz met onmiddelijke ingang is benoemd tot president. Hij is de opvolger van Rick Meadows die vorige maand verrassend afscheid nam van de ultra-luxe cruisemaatschappij. Leibowitz krijgt de verantwoordelijkheid over alle activiteiten van het cruisemerk waaronder inkomstenbeheer, inzet van schepen en routeplanning, hotelactiviteiten en verkoop en marketing. Hij dient de resultaten te rapporteren aan Stein Kruse, CEO van moedermaatschappij Holland America Group en Carnival UK.

Leibowitz trad in 2013 in dienst bij Carnival Corporation & plc als Chief Strategy Officer en werd in december 2016 ook benoemd tot Senior Vice-president, Cunard North America. Voordat hij bij Carnival kwam, was hij managing partner van het Miami-kantoor van het adviesbureau McKinsey & Co. en als leider in het werk van het bedrijf in geavanceerde analyse en verkoop en marketing.

“We zijn verheugd Josh te verwelkomen in deze nieuwe rol in ons senior leiderschapsteam, waar hij uitgebreide ervaring en kennis zal inbrengen die de positie van Seabourn in de markt verder zal versterken”, zei Kruse. “Ik ben ervan overtuigd dat Josh Seabourn zal helpen met de uitdagingen waarmee de reisindustrie momenteel wordt geconfronteerd, om voort te bouwen op haar jarenlange reputatie als een ultra-luxe reismerk als geen ander, ondersteund door een team van mensen die zich dagelijks richten op het leveren van het beste. ”

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!