Oplevering Odyssey of the Seas vertraagd tot in 2021

Royal Caribbean International heeft dinsdag laten weten dat haar nieuwe cruiseschip Odyssey of the Seas, dat momenteel wordt gebouwd op de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg, later dan gepland in de vaart zal komen. Reden voor de vertraagde oplevering is de zware impact die COVID’19 heeft gehad zowel op de werkzaamheden in Papenburg als de toeleveringsketen van de Amerikaanse rederij. Daarom zijn alle geplande afvaarten tussen 5 november 2020 en 17 april 2021 geannuleerd.

Daarnaast maakte de cruisemaatschappij bekend dat als de Odyssey of the Seas volgend jaar haar debuut maakt er twee activiteiten aan boord anders zijn dan gepland. Ten eerste zal de trapeze-school geen onderdeel meer uitmaken van de Seaplex. Ten tweede zullen de leeftijdsbeperkingen voor de Sky Pad, de virtuele trampoline-ervaring, veranderen. Passagiers dienen minimaal 7 jaar oud te zijn om te springen en minimaal 13 jaar oud om te springen met een virtual reality headset.

Royal Caribbean-cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.