Celestyal Cruises kondigt cruisestop aan tot begin maart 2021

Celestyal Cruises heeft bekendgemaakt dat ze een cruisestop afkondigen tot maar liefst begin maart 2021. Als reden geven ze aan dat het onder andere onduidelijk is wat de reisrestricties de komende maanden zullen zijn.

Leslie Peden, chief commercial officer van Celestyal Cruises: “Aangezien het hoogseizoen bij ons van de lente tot de herfst loopt, waren we optimistisch dat we onze cruiseactiviteiten later deze zomer zouden kunnen hervatten. Gezien de heersende onzekerheid over reisbeperkingen van onze grootste internationale bronmarkten, in combinatie met de voortdurende discussies bij de Europese Unie over de gezondheidsprotocollen die van toepassing zullen zijn op cruiseactiviteiten in de EU, hebben we de moeilijke beslissing genomen om de hervatting van de cruiseactiviteiten uit te stellen tot het normale lenteseizoen volgend jaar.”

Voor al gemaakte boekingen voor deze periode, biedt rederij Celestyal Cruises een Future Cruise Credit aan van 120%. Ze kunnen deze inwisselen tot eind december 2021 voor een cruise tot en met eind december 2022.

Bekijk hier de annuleringen & herstart van rederijen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)