Celestyal Cruises kondigt cruisestop aan tot begin maart 2021

Celestyal Cruises heeft bekendgemaakt dat ze een cruisestop afkondigen tot maar liefst begin maart 2021. Als reden geven ze aan dat het onder andere onduidelijk is wat de reisrestricties de komende maanden zullen zijn.

Leslie Peden, chief commercial officer van Celestyal Cruises: “Aangezien het hoogseizoen bij ons van de lente tot de herfst loopt, waren we optimistisch dat we onze cruiseactiviteiten later deze zomer zouden kunnen hervatten. Gezien de heersende onzekerheid over reisbeperkingen van onze grootste internationale bronmarkten, in combinatie met de voortdurende discussies bij de Europese Unie over de gezondheidsprotocollen die van toepassing zullen zijn op cruiseactiviteiten in de EU, hebben we de moeilijke beslissing genomen om de hervatting van de cruiseactiviteiten uit te stellen tot het normale lenteseizoen volgend jaar.”

Voor al gemaakte boekingen voor deze periode, biedt rederij Celestyal Cruises een Future Cruise Credit aan van 120%. Ze kunnen deze inwisselen tot eind december 2021 voor een cruise tot en met eind december 2022.

Bekijk hier de annuleringen & herstart van rederijen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.