Cruiseschip Oceana verlaat de vloot van P&O Cruises

P&O Cruises heeft bekendgemaakt dat het cruiseschip Oceana haar vloot gaat verlaten. Het cruiseschip dat 20 jaar geleden in de vaart kwam is verkocht aan een nog onbekende koper. Ook over de verkoopprijs is nog niets bekendgemaakt. De Britse cruisemaatschappij neemt deze maand al afscheid van de Oceana, dat een capaciteit heeft van 2.106 passagiers.

‘Hoewel we Oceana allemaal zullen missen, stelt haar vertrek ons in staat om ons te concentreren op onze resterende schepen en de levering van de Iona later dit jaar, gevolgd door Iona’s zusterschip dat gepland staat in 2022. Tijdens deze pauze in onze activiteiten moeten we de vloot op de toekomst afstemmen en ervoor zorgen dat we de juiste mix van schepen hebben zodra we weer gaan varen’, aldus de rederij.

Passagiers die reeds een cruise hadden geboekt met de Oceana ontvangen een toekomstig cruisetegoed van 125% van de betaalde reissom. Het is ook mogelijk om de reissom volledig terug te laten betalen. Gasten dienen hiervoor een verzoek in te dienen via de website van P&O Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.