Carnival Cruise Line meldt vertraging oplevering Mardi Gras

Carnival Cruise Line heeft een aantal veranderingen bekendgemaakt voor haar vloot, waaronder een vertraging in de oplevering van de Mardi Gras. Het eerste LNG schip van de rederij zal in plaats van november, nu vanaf 6 februari haar eerste cruises gaan varen. Dit zal ze doen vanaf Port Canaveral.

De renovatie van de Carnival Radiance (de huidige Carnival Victory) in het Spaanse Cadiz kon deze lente niet doorgaan door de Coronapandemie. De rederij is nu aan het overleggen met de scheepswerf wanneer dit wel mogelijk wordt. Verwacht wordt dat het schip niet eerder klaar is dan de lente van 2021. De routes van het schip, van 8 november tot 24 april 2021 vanaf Port Canaveral, worden opgevangen door de Carnival Breeze. De oorspronkelijke cruises van de Breeze uit Fort Lauderdale worden deels geannuleerd.

Tot slot zijn een aantal cruises van de Carnival Magic van 13 maart – 3 mei 2021 in Europa geannuleerd. Het schip zal namelijk ingezet worden om de deels geannuleerde cruises van de Carnival Breeze over te nemen, die van 13 maart tot 24 april 2021.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.