Regal Princess vervangt volgend jaar Grand Princess in Europa

Princess Cruises heeft vandaag wijzigingen bekendgemaakt in haar cruiseprogramma in Europa en Alaska voor de zomer van 2021. De belangrijkste wijzigingen zijn de terugkeer van de Regal Princess naar Europa en de introductie van de Majestic Princess aan de Westkust van de Verenigde Staten voor haar inaugurele Alaska-seizoen.

De Regal Princess zal volgend jaar zomer vanuit Southampton gaan varen. Het schip vervangt de Grand Princess. De Regal Princess zal vanuit de Engelse havenstad 17 cruises maken naar voornamelijk de Middellandse Zee, Noorwegen, Scandinavië en IJsland. Als gevolg van deze wijziging komt de Zuid-Pacific oversteek van de Regal Princess en twee 7-daagse cruises van de Grand Princess in Europa te vervallen.

De Grand Princess zal worden ingezet aan de Westkust van de Verenigde Staten voor een nieuw zomerseizoen in Mexico en Californië, met vertrek vanuit Los Angeles. Meer details worden later deze zomer bekendgemaakt.

Gasten die reeds geboekt hebben voor de cruises van de Regal Princess in Alaska en de Grand Princess in Europa worden automatisch verplaatst van de Regal Princess naar de Majestic Princess in Alaska en van de Grand Princess naar de Regal Princess in Europa. Ze ontvangen daarvan een nieuwe boekingsbevestiging.

Interesse in cruisen met Princess Cruises in 2021? Vraag een gratis offerte aan bij:  

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!