Video: De geschiedenis van Holland America Line in Alaska

In de derde aflevering van Holland America Line’s videoserie ‘Holland America Line Origin Stories’, waarin de geschiedenis van de rederij in beeld wordt gebracht, staat Alaska centraal. In 4 minuten wordt het indrukwekkende verhaal verteld van vindingrijkheid en doorzettingsvermogen dat de cruisemaatschappij met de Nederlandse roots naar ‘The Last Frontier’ bracht. Aan het woord komt de voormalige Nederlandse VP of Nautical Operations en kapitein van Holland America Line Cees Deelstra.

In de eerste twee delen van ‘Holland America Line Origin Stories’ stonden zowel de stad als het schip Rotterdam (V) in de spotlights.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.