TUI Cruises gaat eind deze maand ook met tweede schip varen

TUI Cruises heeft besloten om eind deze maand ook met een tweede cruiseschip weer te gaan varen. De Mein Schiff 1 zal vanaf 31 juli 2020 vanuit Kiel de zogenaamde ‘Blaue Reisen’ varen. Het gaat om 3- tot 4-daagse korte cruises met de Duitse havenstad als begin-en eindpunt. De cruise bestaat alleen uit zeedagen. Er zullen dus geen bestemmingen worden aangedaan. Passagiers kunnen genieten van het Premium All Inclusive concept aan boord, maar wel met een aangepast en uitgebreid gezondheids- en veiligheidsconcept.

Eerder had de Duitse cruisemaatschappij al bekendgemaakt dat de Mein Schiff 2 eind juli terugkeert in de vaart met korte cruises van en naar Hamburg. Met de inzet van de Mein Schiff 1 verdubbelt TUI Cruises haar capaciteit. Ook de Mein Schiff 1 start met een 60% bezetting.

De korte cruises van TUI Cruises vanuit Hamburg en Kiel zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!