TUI Cruises plant eerste 7-daagse cruises

TUI Cruises begint op 7 augustus met de eerste zevendaagse cruises naar de Noorse fjorden danwel de Oostzee. De Mein Schiff 1 en de Mein Schiff 2 varen vanaf Hamburg en Kiel panoramische cruises, oftewel cruises met alleen maar zeedagen. De cruises omvatten zes zeedagen waarbij gasten alle tijd hebben om ten volle te genieten van het premium all-inclusive concept aan boord en om met familie of vrienden te genieten van een uniek uitzicht op het Noorse kustlandschap danwel de archipel van Zweden en Finland.

“De reacties van onze gasten op de korte“ Blue Voyages” waren erg goed. Daarom gaan we het nu uitbreiden en zijn we ervan overtuigd dat de langere panoramareizen een goed alternatief bieden voor de zomervakantie aan land”, aldus Wybcke Meier, CEO van TUI Cruises.
Aan boord

De gezondheid en veiligheid van gasten en bemanning is een topprioriteit voor TUI Cruises. Daarom heeft TUI Cruises de strikte maatregelen die altijd van kracht zijn geweest om de verspreiding van virale ziekten te voorkomen, opnieuw versterkt.

Samen met medische experts heeft TUI Cruises een 10-puntenplan ontwikkeld voor het hervatten van cruiseactiviteiten. De voorzorgsmaatregelen zijn gebaseerd op de medische standaarden van gerenommeerde instellingen zoals het Robert Koch Institut (Duitse ‘RIVM’), de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de lokaal geldende richtlijnen en richtlijnen. Daarnaast is TUI Cruises van plan met SGS INSTITUT FRESENIUS, de Duitse marktleider in neutrale hygiënecontrole, b.v. voor retail, systeemcatering, cruiseschepen, restaurants, hotels en catering, samen te werken op het gebied van hygiënecontroles en het controleren van de maatregelen in de omgang met COVID-19.

Deze cruises zijn boekbaar vanaf €1099 in een balkonhut. Op deze cruises worden géén binnen- of buitenhutten verkocht.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar deze cruises? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisetravelCruisewinkelDreamlinesKrasTUITUI Cruises DuitslandZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.