Rotterdam en Amsterdam via Cyprus naar Schotland

Fred. Olsen Cruise Lines heeft zondag laten weten dat de cruiseschepen Rotterdam en Amsterdam zich eind augustus zullen voegen bij de rest van de vloot van de kleine Britse cruisemaatschappij in Schotland. De toekomstige Bolette en Borealis zijn op dit moment vanuit Azië onderweg naar Cyprus.

Bij het eiland in het oosten van de Middellandse Zee liggen momenteel al de Maasdam en Veendam voor anker. Ook deze 2 cruiseschepen gaan Holland America Line op een later moment verlaten naar een nog onbekende koper. Na een paar kleine tussenstops zullen de Bolette en Borealis zich dus over 1,5 maand melden in Rosyth nabij Edinburgh.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!