Princess Cruises verlengt cruisestop tot 15 december

Princess Cruises verlengt haar cruisestop als een van de eerste rederijen tot half december. Cruises op de Majestic Princess, Regal Princess, Sapphire Princess, Sea Princess en Sun Princess tot eind oktober 2020. Deze vijf schepen varen vanaf Australië.  De afvaarten in Azië en de rest van de wereld zullen tot en met 15 december geannuleerd worden. 

“We delen de teleurstelling van onze gasten bij het annuleren van deze cruises.” zegt Jan Swartz, president van Princess Cruises. “We kijken uit naar de dagen dat we weer kunnen reizen en het geluk dat het brengt aan iedereen die vaart.”
Gasten die momenteel op deze geannuleerde reizen hebben geboekt en Princess volledig hebben betaald, hebben de mogelijkheid om een ​​restitueerbaar Future Cruise Credit (FCC) te ontvangen dat gelijk is aan 100% van het betaalde cruisetarief. Daar boven op krijgen zij een extra niet-restitueerbare bonus FCC gelijk aan 25% van het cruisetarief.

Bekijk hier de annuleringen van alle rederijen. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)