TUI Cruises vaart weer met de Mein Schiff 2

Als een van de eerste grote cruiseschepen is de Mein Schiff 2 van TUI Cruises weer terug in de vaart sinds de cruisestop vanwege de coronapandemie. Vrijdag vertrok het schip met 1.200 passagiers aan boord voor haar eerste ‘Blue Cruise’ vanuit Hamburg. Het zal tijdens haar 4-daagse cruise over de Noordzee naar Noorwegen vanwege de omstandigheden geen havens aandoen.

Normaalgesproken kan de Mein Schiff 2 2.900 passagiers huisvesten, maar vanwege de nieuwe gezondheids- en veiligheidsmaatregelen is de capaciteit drastisch teruggebracht. Hierdoor is er voldoende ruimte voor ‘social distancing’. Volgende maand zal ook de Mein Schiff 1 een herstart maken. Het gaat ook 3- tot 4 daagse korte cruises maken met Kiel als begin- en eindpunt.

Sebastian Ebel, verantwoordelijk bestuurslid van de TUI Group, was aanwezig bij het vertrek van de Mein Schiff 2: “Een belangrijke mijlpaal: we zijn blij dat na de hervatting van de hotel- en vluchtactiviteiten dit belangrijke segment ook weer actief is. De vraag is hoog, de boekingstarieven zijn positief en veel klanten willen hun vakantie op een cruiseschip doorbrengen. Ik wens iedereen een
goede en ontspannen tijd aan boord”.

Wil jij ook zo snel mogelijk weer cruisen met TUI Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij: 

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravelstore

 

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!