Cruises Norwegian, Regent en Oceania geannuleerd tot en met 31 oktober 2020

Norwegian Cruise Line Holdings (NCLH) heeft woensdag bekendgemaakt dat de cruisestop van haar 3 cruisemerken Norwegian Cruise Line, Regent Seven Seas Cruises en Oceania Cruises is verlengd tot en met 31 oktober 2020. Tot op heden liep deze tot 30 september 2020. Het moederbedrijf wil vanaf augustus elke maand een update geven van de annuleringen inclusief mogelijke verlengingen.

NCLH heeft onlangs een samenwerking met Royal Caribbean Group aangekondigd om samen te werken om verbeterde gezondheids- en veiligheidsnormen op het gebied van cruisen te ontwikkelen als reactie op de wereldwijde COVID-19 pandemie. Het Healthy Sail Panel bestaat uit topexperts op het gebied van volksgezondheid, infectieziektes, bioveiligheid, hospitality en maritieme operaties. Het panel werkt gezamenlijk aan aanbevelingen voor cruisemaatschappijen om hun volksgezondheid- reactie op COVID-19 te bevorderen, de veiligheid te verbeteren en om gereed te staan voor de veilige hervatting van activiteiten.

Het bedrijf heeft aangegeven te blijven samenwerken met het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), de federale overheid in Amerika en de wereldwijde volksgezondheidsautoriteiten om alle nodige maatregelen te nemen om haar gasten, de bemanning en de bezochte gemeenschappen te beschermen.

Gasten die momenteel zijn geboekt op een geannuleerde cruise met Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises of Regent Seven Seas Cruises worden verzocht contact op te nemen met de cruisemaatschappij of organisatie waar zij hebben geboekt voor meer informatie.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!