Rotterdam en Amsterdam komen in augustus nog naar Nederland

Zowel de Rotterdam als Amsterdam zullen volgende maand nog hun opwachting maken in de Rotterdamse haven. Beide cruiseschepen van Holland America Line, die recent zijn verkocht aan de Britse cruisemaatschappij Fred. Olsen Cruise Lines, gaan er voor een korte periode in droogdok.

De toekomstige Borealis en Bolette liggen momenteel voor anker voor de kust van Cyprus. De verwachting is dat ze over ongeveer een week naar Nederland zullen vertrekken. Mogelijk verblijven ze dan eerst nog op de ankerplaats van Scheveningen tot het droogdok van start gaat.

Na de overdracht zullen de schepen zich voegen bij de andere schepen in de vloot van Fred. Olsen Cruise Lines in Rosyth nabij Edinburgh.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Rotterdam en Amsterdam komen in augustus nog naar Nederland

  • 3 augustus 2020 om 10:26
    Permalink

    Laten ze dan nog één keer gezamenlijk afmeren aan de Holland Amerika kade bij de cruiseterminal en na het verlaten van de terminal op weg naar hun dok het liedje hoorbaar “It’s time to say goodbye” door de haven laten klinken, net als bij het afscheid van de ms Ryndam. Dit wordt dan een toepasselijk afscheid alvorens men aan z’n wedergeboorte begint en in hun nieuwe gedaante t.z.t. nog eens een Nederlandse haven zullen aandoen.

Reacties zijn gesloten.