Regent Seven Seas Cruises verlengt de Return with Regent-regeling

Regent Seven Seas Cruises heeft de Return with Regent-regeling verlengd voor boekingen gemaakt t/m 31 augustus 2020, voor cruises in 2021 naar Alaska, Noord-Europa en het Middellandse Zeegebied. De regeling is in het leven geroepen om gasten te inspireren om weer met vertrouwen de wereld rond te reizen en bestemmingen op comfortabele wijze te ontdekken.

Het aanbod omvat een boordkrediet van $ 1.000 en een verlaagde aanbetaling van 10%, evenals de betrouwbaarheid van Regent Reassurance, waarmee gasten hun cruise om welke reden dan ook tot 15 dagen voor vertrekdatum kunnen annuleren in ruil voor een 100% toekomstig cruise tegoed. Het “cancel for any reason” beleid is van toepassing op alle cruises gemaakt t/m 31 augustus 2020, voor cruises met vertrek t/m 31 oktober 2021.

“We zijn erg blij met de respons die wij hebben ontvangen op onze Return with Regent-regeling,” vertelt Jason Montague, President en Chief Executive Officer van Regent Seven Seas Cruises. “Het is geweldig om zo’n fantastische betrokkenheid en support te zien van onze loyale gasten, maar ook van een aanzienlijk aantal gasten die nieuw zijn bij Regent. Het is een bewijs van de ongeëvenaarde ervaring aan boord van onze luxueuze schepen, onder andere mogelijk gemaakt door onze attente en professionele crew.”

Excursies in Alaska, Noord-Europa en het Middellandse Zeegebied 

Exclusief voor gasten van Regent Seven Seas Cruises, zijn er ongelimiteerde, en bij de prijs inbegrepen, excursies op 90 cruises in Alaska, Noord-Europa en het Middellandse Zeegebied in de zomer van 2021. Als onderdeel van de Return with Regent-regeling kunnen gasten hun tijd aan land nu zelfs nog beter benutten door hun $ 1.000 boordkrediet te gebruiken voor excursies die een exclusievere ervaring bieden dan de inbegrepen excursies, waaronder Regent Choice excursies, Small Group Tours, Go Local Tours, Gourmet Explorer Tours en Wellness Tours.

Alaska avonturen

Er zijn 18 cruises naar The Last Frontier in 2021, bijna allemaal voor een duur 7 nachten en van/naar Seward in Alaska en Vancouver in British Columbia. Het meest luxueuze schip wereldwijd dat naar Alaska vaart, Seven Seas Explorer®, maakt haar debuut in deze afgelegen regio, gekenmerkt door het landschap en de aanwezigheid van veel dieren.

Een Regent Choice excursie met watervliegtuig laat gasten de hoogtepunten van deze bestemming op unieke wijze ontdekken. Met een panoramisch uitzicht op het Juneau Icefield neemt het vliegtuig gasten mee op een trip over de Hole-in-the-Wall gletsjer, de Taku-gletsjer, de Norris-gletsjer en de oostelijke en westelijke tweelinggletsjer. Tijdens de tour bestaat ook de kans om beren, elanden en berggeiten te spotten.

Escapades in Noord-Europa

Van de natuurwonderen van IJsland en Noorwegen tot de minder bekende geschiedenis en culturen van de voormalige Sovjetstaten, Noord-Europa is voor veel reizigers een nog onontdekte schatkamer. Regent Seven Seas Cruises biedt 29 cruises variërend van 7 tot 30 nachten lang, van april tot september aan boord van Seven Seas Navigator®, Seven Seas Voyager® en het nieuwste schip: Seven Seas Splendor.

Tijdens een overnachting in Sint-Petersburg in Rusland, kunnen gasten genieten van een avond Russisch ballet als onderdeel van een Regent Choice excursie. De poëtisch mooie bewegingen van het Tchaikovsky Ballet Company uit St. Petersburg en de dramatische geluiden van een live orkest zullen toehoorders ontroeren terwijl ze naar het tijdloze liefdesverhaal van het Zwanenmeer kijken in een van de drie historische theaters – de Alexandrinsky, Mikhailovsky of Hermitage.

Ronddwalen in het Middellandse Zeegebied

Gastronomie, cultuur en geschiedenis zijn volop aanwezig in het Middellandse Zeegebied. Regent heeft maar liefst 41 cruises gewijd aan deze regio. De reizen variëren van 7 tot 26 nachten vanaf, onder andere, Barcelona, Venetië en Rome, aan boord van Seven Seas Mariner®, Seven Seas Voyager® en Seven Seas Splendor™.

Met de innovatieve Go Local Tours van Regent Seven Seas Cruises ontdekken gasten plekken buiten de gebaande paden om zo de lokale cultuur echt te kunnen ervaren. In Provence in Frankrijk kan het Provençaalse platteland verkend worden met een deskundige truffeljager met truffeljager-hond om de begeerde schimmels te vinden, waarna de delicatessen geproefd kunnen worden tezamen met lokale wijnen.

Verwennerij aan boord

Gasten die liever profiteren van het aanbod van onbeperkte en inbegrepen excursies aan land die Regent in iedere haven biedt, kunnen ook ervoor kiezen hun $ 1.000 boordkrediet te gebruiken aan boord.

Hoewel de specialiteitenrestaurants volledig inbegrepen zijn, kunnen fijnproevers hun kennis en talenten uitbreiden in de Culinary Arts Kitchen exclusief aan boord van Seven Seas Splendor en Seven Seas Explorer. Wijnen zijn sowieso al inbegrepen in het cruisetarief, maar liefhebbers kunnen hun boordkrediet ook gebruiken om prestigieuze jaargangen te bestellen uit het Connoisseur Wine Menu voor bijvoorbeeld speciale gelegenheden.

Voor volledige ontspanning en om weer even bij te komen na een dag vol avontuur en nieuwe indrukken, kunnen gasten ook gebruikmaken van de nieuwe Serene Spa and Wellness™. Er kan gekozen worden uit een groot aanbod van revitaliserende en exclusieve therapieën en behandelingen om lichaam en geest te verjongen.

Cruises met Regent Seven Seas Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!