Rotterdam maandagochtend verwacht in Rotterdamse haven

De cruiseschepen Rotterdam en Amsterdam zijn op dit moment onderweg naar Rotterdam om daar nog deze maand in droogdok te gaan. Het vlaggenschip van Holland America Line wordt als eerste verwacht in de Rotterdamse haven. De Rotterdam vaart nu ten zuiden van Spanje. Volgens de huidige planning arriveert het aanstaande maandag 10 augustus in de vroege ochtend in Rotterdam. De Amsterdam volgt op een later moment. Het vertrok dan ook enkele dagen later dan de Rotterdam vanuit Cyprus en bevindt zich nu ten zuiden van Griekenland.

Na een kort droogdok gaat de reis door naar Schotland en de haven van Rosyth waar beide schepen zich zullen voegen bij hun nieuwe eigenaar Fred. Olsen Cruise Lines. Zij zullen, als de tijd daar weer geschikt voor is, als Borealis en Bolette gaan varen voor de Britse cruisemaatschappij.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!