Fotoreportage: Laatste call MS Rotterdam in Rotterdam

De haven van Rotterdam verwelkomde maandag voor de 146e en allerlaatste keer het vlaggenschip van Holland America Line, MS Rotterdam. Tientallen liefhebbers stonden rond 09:00 uur aan de Wilhelminakade om dit gedenkwaardige moment mee te maken. Onder een stralende zon liet ‘The Grand Dame’ zich bij aankomst veelvuldig horen. De scheepshoorn was tot in de wijde omgeving van Rotterdam hoorbaar.

De laatste call is een eerbetoon van Holland America Line aan de stad Rotterdam, haar inwoners en de trouwe fans van de Amerikaanse rederij met de Nederlandse roots. De huidige verwachting is dat de Rotterdam dinsdag om 10:00 uur vertrekt bij de cruiseterminal op weg naar de scheepswerf Damen Verolme. Na kort onderhoud zal het schip worden overgedragen aan haar nieuwe eigenaar Fred. Olsen Cruise Lines.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!