Costa Cruises op de drempel van herstart

Costa Cruises staat momenteel op de drempel om haar cruises te herstarten. De rederij werkt samen met de overheden om de verplichte maatregelen en protocollen door te nemen zodat er verantwoord gecruist kan gaan worden.  Na de goedkeuring van de Italiaanse overheid is Costa zich aan het voorbereiden om geleidelijk weer te gaan cruisen.

Michael Thamm, CEO van de Costa Group & Carnival Asia: “We zijn enorm verheugd dat we binnenkort weer kunnen cruisen en willen de Italiaanse
overheid en alle autoriteiten bedanken voor hun constante beschikbaarheid en ondersteuning. De geleidelijke herstart van onze activiteiten zal verlichting geven aan de lokale economieën in havens en aan het hele systeem van bijna 5.000 leveranciers en zakenpartners, meer dan 7.500 reisbureaus, die allen hebben geleden onder de stop van onze cruises.”

“De hervatting van onze activiteiten in deze fase is ook een grote verantwoordelijkheid jegens onze gasten, onze bemanningsleden en de bewoners van de gemeenschappen die we bezoeken. De komende dagen gaan we de puntjes op de i zetten samen met nationale en lokale autoriteiten, havens en terminals, RINA en intern aan boord van onze schepen, voor de volledige implementatie van de protocollen die zijn uitgevaardigd door de Italiaanse regering. Zodat we een vlotte, goed georganiseerde en veilige herstart hebben van onze cruises, zowel aan boord als aan wal. We kijken uit naar het moment om binnenkort het volledige programma van onze reisroutes bekend te maken, zodat duizenden trouwe Costa-gasten de
gelegenheid krijgen om weer met ons mee te cruisen.”

Meer informatie over Costa vind je bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.