Cruisereiziger
Aanmeren

Rotterdam krijgt warm onthaal bij laatste call in Rotterdam

Maandagochtend rond 09:00 uur is het cruiseschip Rotterdam voor de 146e en tevens allerlaatste keer aangemeerd in de haven van Rotterdam. Het vlaggenschip van Holland America Line is recent verkocht aan de kleine Britse cruisemaatschappij Fred. Olsen Cruise Line. Het gaat daar, als de omstandigheden het weer toelaten, onder de naam Borealis een nog onbekend programma varen. De laatste call bij Cruise Port Rotterdam van het 23 jaar oude schip is een eerbetoon van Holland America Line aan de stad Rotterdam, haar inwoners en haar trouwe fans.Ondanks het vroege tijdstip waren veel cruiseliefhebbers ter plekke om de ‘The Grand Dame’ letterlijk en figuurlijk een warm onthaal te geven. Fans kunnen haar nog tot dinsdag 11 augustus 2020 rond 10:00 uur bewonderen aan de Wilhelminakade voordat ze koers zet naar de scheepswerf van Damen Verolme in de Botlek. De Rotterdam ondergaat daar het laatste onderhoud voordat ze wordt overgedragen aan de nieuwe eigenaar en ze zich in Schotland voegt bij de rest van de vloot.

 

 

Wil jij in 2021 met de Holland America Line varen? Vraag een gratis offerte aan bij:

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!