Update: Cruiseschip Amsterdam komt zaterdag al naar Rotterdam

Het cruiseschip Amsterdam komt op zaterdag 15 augustus naar Rotterdam. Dat is twee dagen eerder dan oorspronkelijk was gemeld vanuit de rederij. Het schip zal, net als de Rotterdam eerder deze week, ook eerst haar opwachting maken aan de Wilhelminakade voordat het in droogdok gaat. De Amsterdam wordt volgens Holland America Line om 09:00 uur ‘s ochtends verwacht bij de cruiseterminal in Rotterdam (tijden onder voorbehoud).

Het geeft liefhebbers de laatste gelegenheid om afscheid te nemen van het schip dat na haar onderhoudsbeurt naar Schotland vertrekt. Samen met de Rotterdam voegt het zich daar in de vloot van haar nieuwe eigenaar, de Britse cruiserederij Fred. Olsen Cruise Lines. De verwachting is dat het schip op zondag 16 augustus rond 10:30 uur zal vertrekken vanaf de kade naar Damen Verolme.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 thoughts on “Update: Cruiseschip Amsterdam komt zaterdag al naar Rotterdam

 • 14 augustus 2020 om 11:57
  Permalink

  Is er iets bekend omtrent mogelijke activiteiten a.s. maandag bij het definitieve vertrek van de Ms Rotterdam?

  • 14 augustus 2020 om 21:06
   Permalink

   Hallo Ben, Ons is niets bekend over activiteiten. Het ‘grote’ afscheid heeft dinsdag plaatsgevonden, dus wij verwachten geen bijzonderheden. Gr, Marco

Reacties zijn gesloten.