Fotoreportage: Vertrek MS Rotterdam vanaf cruiseterminal Rotterdam

Na een verblijf van een dag en een nacht vertrok het MS Rotterdam dinsdagochtend vanaf de cruiseterminal Rotterdam. Het schip werd onder een schare mensen uitgezwaaid die elk hun herinneringen hebben aan het schip. Ook wij hebben onze mooie herinneringen. Zo hebben wij onze huwelijksreis op dit schip in 2012 mogen doen vanuit Rotterdam naar Civitavecchia en terug. Wat een prachtige cruise op dit intieme schip.

De Rotterdam vertrok na haar uitzwaaimoment naar Damen waar het schip verder voorbereid wordt op haar overdracht aan de nieuwe eigenaar, Fred. Olsen Cruise Lines. Daar zal ze in de vloot gaan varen onder de naam Borealis.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 gedachten over “Fotoreportage: Vertrek MS Rotterdam vanaf cruiseterminal Rotterdam

  • 16 augustus 2020 om 10:03
    Permalink

    prachtig kan U mij ook vertellen wanneer de Rotterdam bij damen vertrekt

  • 16 augustus 2020 om 13:12
    Permalink

    zover ik weet wordt dat 25 aug en waarschijnlijk alle twee

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.