Cruisereiziger
Verkoop/koop

Fotoreportage: Vertrek MS Rotterdam vanaf cruiseterminal Rotterdam

Na een verblijf van een dag en een nacht vertrok het MS Rotterdam dinsdagochtend vanaf de cruiseterminal Rotterdam. Het schip werd onder een schare mensen uitgezwaaid die elk hun herinneringen hebben aan het schip. Ook wij hebben onze mooie herinneringen. Zo hebben wij onze huwelijksreis op dit schip in 2012 mogen doen vanuit Rotterdam naar Civitavecchia en terug. Wat een prachtige cruise op dit intieme schip.

De Rotterdam vertrok na haar uitzwaaimoment naar Damen waar het schip verder voorbereid wordt op haar overdracht aan de nieuwe eigenaar, Fred. Olsen Cruise Lines. Daar zal ze in de vloot gaan varen onder de naam Borealis.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

2 gedachten over “Fotoreportage: Vertrek MS Rotterdam vanaf cruiseterminal Rotterdam

  • prachtig kan U mij ook vertellen wanneer de Rotterdam bij damen vertrekt

  • zover ik weet wordt dat 25 aug en waarschijnlijk alle twee

Reacties zijn gesloten.