Emerald Princess vrijdag weer terug in Rotterdam

De Emerald Princess zal zich morgen, vrijdag 28 augustus 2020, opnieuw melden aan de Holland Amerikakade in Rotterdam. Het cruiseschip van Princess Cruises wordt volgens Cruise Port Rotterdam rond 15:30 uur verwacht bij de cruiseterminal. Net als de World Dream afgelopen weekend gaat het om een ‘technical’ bezoek, waaronder bunkeren en het aanvullen van proviand.

De Emerald Princess is afkomstig van de ankerplaats in Scheveningen. Daar verblijft het al sinds begin juni, nadat het schip uit de Grand-klasse honderden bemanningsleden repatrieerde in Rotterdam. Nu keert het dus weer terug in Rotterdam. Het vertrek staat gepland voor zaterdag 18:00 uur.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

2 gedachten over “Emerald Princess vrijdag weer terug in Rotterdam

 • 30 augustus 2020 om 09:43
  Permalink

  Wanneer vertrekt de Amsterdam bij Damen Verolme. Op Marine traffic stat vandaag 14.00 uur, klopt dit?

  • 30 augustus 2020 om 21:29
   Permalink

   Hallo Ben, Helaas is vertrekdatum/tijd van de Amsterdam bij ons nog niet bekend. Gr, Marco

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.