AIDA Cruises publiceert herfst / winter 2020/2021 programma

Als eerste schip van de AIDA-vloot zal AIDAmar vanaf 1 november 2020 koers zetten voor zevendaagse reizen naar de Canarische Eilanden. AIDAperla volgt op 7 november 2020 en neemt het oorspronkelijk geplande reisprogramma van AIDAnova over. De reizen van AIDAmar zullen beginnen en eindigen in Las Palmas, Gran Canaria. Voor reizen met AIDAperla biedt AIDA Cruises naast Las Palmas een tweede transferhaven met Santa Cruz de Tenerife aan.

Vanaf 12 december 2020 plant AIDA Cruises een herstart met AIDAstella in de westelijke Middellandse Zee. Vanuit Palma, Mallorca, is het tijd om “de trossen los te gooien!” Voor een zevendaagse reis naar enkele van de mooiste metropolen in de westelijke Middellandse Zee. De schatten van het Midden-Oosten staan centraal tijdens de zevendaagse AIDAprima-reizen die AIDA Cruises vanaf 11 december 2020 aanbiedt vanuit Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) en vanaf 15 december 2020 vanuit Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten).

“Momenteel is het voor cruiseschepen niet mogelijk om aan te meren in Noorwegen, wat zo belangrijk is voor onze reizen naar het noorden. Desalniettemin hebben we er vertrouwen in dat
we vanaf begin 2021 weer de eerste AIDA-reizen vanuit Duitsland naar Noord-Europa zullen kunnen maken”, aldus Felix Eichhorn, President AIDA Cruises.

AIDA Cruises staat in nauw contact met de verantwoordelijke autoriteiten en luchtvaartmaatschappijen om zich voor te bereiden op de nieuwe start op deze bestemmingen.

Onder het motto “Met zekerheid de beste vakantie” geeft het bedrijf informatie over de uitgebreide beschermingsmaatregelen tegen COVID-19 op https://www.aida.nl/cruise/reizen-metaida/met-zekerheid-de-beste-vakantie.

Alle AIDA-reizen vinden plaats in overeenstemming met de gestelde voorwaarden van de internationale en nationale gezondheids- en hygiëneautoriteiten, evenals de uitgebreide gezondheids- en hygiënemaatregelen van AIDA Cruises. Het gerenommeerde onafhankelijke auditbedrijf SGS Institut Fresenius en het classificatiebureau DNV-GL hebben de verhoogde hygiënestandaarden, die AIDA Cruises heeft ingevoerd voor de herstart van de cruiseactiviteiten, gecontroleerd en bevestigd.

Sta jij te popelen om weer te cruisen met AIDA Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.