Foto’s: Emerald Princess weer vertrokken uit Rotterdam

Na een ‘technical visit’ van een dag is het cruiseschip Emerald Princess van Princess Cruises zaterdagavond weer vertrokken uit Rotterdam. Rond 18:00 uur werden de trossen los gegooid en zette het schip uit de Grand-klasse weer koers naar waar het vandaan kwam, de ankerplaats in Scheveningen. Daar zal het verder wachten op de herstart van de Amerikaanse rederij als de omstandigheden het weer toelaten.
Rian van Dongen legde de Emerald Princess bij het passeren van Vlaardingen op de Nieuwe Waterweg vast op de gevoelige plaat.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.