Video: Silver Moon ondergaat succesvolle proefvaart

Het nieuwe cruiseschip Silver Moon zal op 30 oktober 2020 worden overgedragen aan Silversea. Het wordt het tweede nieuwbouwschip van de ultraluxe rederij, na de Silver Origin, dat tijdens de coronapandemie wordt voltooid. Volgens de huidige planning komt de Silver Moon op 8 november 2020 in de vaart.

Het zusterschip van de Silver Muse onderging van 8 tot en met 20 augustus 2020 haar eerste proefvaart op zee. Aan boord van het schip (40.700 brutoton) waren vanwege gezondheidsprotocollen slechts een gereduceerd aantal bemanningsleden (ongeveer 320) aanwezig.

De Silver Moon legde een route af tussen de scheepswerven van Fincantieri in Ancona en Triest. Op laatstgenoemde locatie onderging het een droogdokperiode van een week. Na haar terugkeer in Ancona zijn de werkzaamheden aan het interieur hervat.

Zie onderstaande video voor beelden van de testvaart van de Silver Moon:

Interesse in cruisen met de nieuwe Silver Moon? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.