Amsterdam keert als Bolette in 2021 weer terug naar Nederland

Fred. Olsen Cruise Lines heeft maandag het inaugurele cruiseprogramma van haar nieuwe cruiseschip Bolette, de voormalige Amsterdam van Holland America Line, bekendgemaakt. Het gaat om totaal 34 cruises van begin maart 2021 tot en met eind februari 2022. Het betreffen deels routes die worden overgenomen van de Boudicca maar ook enkele nieuwe cruises.

Het schip dat na het droogdok bij Damen Verolme nu voor anker ligt bij Scheveningen zal, zoals het er nu laat aanzien, op zondag 2 mei 2021 weer onder haar nieuwe naam en in een nieuw jasje in Nederland te bewonderen zijn. Rotterdam is de eerste bestemming vanuit Dover van de 6-daagse ‘Belgian Chocolates & Floral Holland’ cruise. Een dag later staat een bezoek aan Amsterdam op het programma.

De hoofdstad wordt in 2021 ook aangedaan tijdens een 6-daagse ‘Netherlands & Belgium City Break’ cruise vanuit Southampton. Op vrijdag 5 november meert de Bolette na een stop in Antwerpen aan bij de Passenger Terminal Amsterdam. Na een overnachting zal het weer koers zetten naar Engeland.

Dinsdag 15 september 2020 start de verkoop van de eerste cruises van de Borealis, voormalig Rotterdam, voor Fred. Olsen Cruise Lines.

Cruises met Fred. Olsen Cruise Lines zijn boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Amsterdam keert als Bolette in 2021 weer terug naar Nederland

  • 11 september 2020 om 16:54
    Permalink

    Mooi dat dit schip de Bolette, ex Amsterdam zijn wedergeboorte krijgt in Nederland en Rotterdam én Amsterdam met een bezoek naar waar het eerst vernoemd is, zal aandoen. Dit en haar ex HAL schepen gaan hopelijk een betere toekomst tegemoet dan soortgenoten als Monarch of the Seas, ik wens Fred Olsen Cruise Lines met de nieuwe aanwinsten véél succes toe !

Reacties zijn gesloten.