Cunard start verkoop wereldreis met Queen Mary 2 in 2022

Vandaag is de verkoop van start gegaan van Cunard’s wereldreis in 2022 met de Queen Mary 2. De iconische oceanliner vertrekt op 10 januari 2022 vanuit Southampton voor een 105-daagse reis. Op 24 april 2022 keert het weer terug in de Engelse havenstad. Er staan o.a. stops gepland in Griekenland, Dubai, Sri Lanka, Singapore, Vietnam, Hong Kong, Australië, Bali, Abu Dhabi, Oman, Italië en Portugal. Zowel op de heen- als terugweg zal het Suezkanaal worden doorgevaren. Verder staan er overnachtingen gepland in Haifa, Dubai, Hong Kong, Sydney en Singapore en een laat vertrek in Colombo.

Simon Palethorpe, president van Cunard, zei: “Onze gasten hebben ons verteld dat ze gedenkwaardige bestemmingen willen die glamour en erfgoed combineren. Dit unieke programma omvat 16 landen en biedt in totaal 33 UNESCO-werelderfgoedlocaties, waarvan we hopen dat ze de perfecte mix van verkenning aan wal en ontspanning aan boord zullen combineren.”

“Deze 105-daagse cruise kan worden opgesplitst in zes sectoren en individueel worden geboekt, wat is afgestemd op diegenen die zich volledig willen onderdompelen in de Cunard-ervaring voor slechts een deel van de reis. Het is echt de ultieme verkenning van oost en west, ervaren vanuit de prachtige omgeving van ’s werelds enige oceanliner, de Queen Mary 2″, aldus Palethorpe.

“Gasten aan boord kunnen profiteren van een veelvoud aan luxe voorzieningen, of ze nu willen worden vermaakt, iets nieuws willen leren, actief willen worden of gewoon willen ontspannen, terwijl de sfeer op het hele schip warm, vriendelijk en inclusief is.”

Degenen die de volledige wereldreis varen, profiteren van een ‘welkom aan boord’ receptie, diensten van een World Voyage Concierge en gebruik van een privélounge, een gala-evenement aan wal en gratis dagelijkse fooien.

De prijzen voor een binnenhut voor de complete 105-daagse reis beginnen vanaf £ 11.499 per persoon.

Altijd al een wereldcruise willen maken? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisetravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.