Cruiseschepen Cruise & Maritime Voyages worden geveild

Vijf cruiseschepen van de failliete Britse cruisemaatschappij Cruise & Maritime Voyages worden in oktober geveild. Het gaat om de Vasco da Gama (1993), Columbus (1989), Magellan (1985), Astor (1987) en Marco Polo (1965). In overeenstemming met verschillende gerechtelijke bevelen naar aanleiding van de insolventie worden de schepen apart van elkaar verkocht.
 

Geïnteresseerden kunnen op afspraak de schepen bezichtigen. Afgezien van de Marco Polo liggen alle schepen in Tilbury. Het oudste schip in de vloot bevindt zich in Avonmouth. Aanbiedingen kunnen bij de Britse scheepsmakelaar CW Kellock & Co worden ingediend in verzegelde envelop of per e-mail.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!