Volendam arriveert bij ankerplaats Scheveningen

Een vierde cruiseschip van Holland America Line heeft zich zondag aan het begin van de avond gemeld bij de ankerplaats in Scheveningen. De Volendam voegde zich er bij de Nieuw Statendam, Zaandam (momenteel even op pad) en Amsterdam.

Het weerzien met laatstgenoemd schip zal niet lang duren, aangezien het aanstaande woensdag wordt verwacht in Rosyth (Schotland) bij haar nieuwe eigenaar Fred. Olsen Cruise Line voor haar transformatie tot de Bolette.

De Volendam heeft er een reis van 4 dagen opzitten vanuit Gibraltar waar het heeft gebunkerd. Eerder lag het o.a. in Durban (Zuid-Afrika) en Port Klang (Maleisië).

Naast de Holland America Line schepen liggen ook de Emerald Princess (Princess Cruises) en World Dream (Dream Cruises) nog altijd voor de Nederlandse kust. De Seabourn Ovation is er inmiddels vertrokken en momenteel onderweg naar Limassol op Cyprus.

Cruises met Holland America Line zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Eén gedachte over “Volendam arriveert bij ankerplaats Scheveningen

  • 14 september 2020 om 19:39
    Permalink

    Goede avond! Mocht er binnenkort informatie zijn over de Veendam of andere schepen die voor anker liggen bij Scheveningen, die naar Rotterdam komen, hou ik me graag aanbevolen. Ik zie die beauties liefst van dichtbij.
    Vrgr.

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.