Norwegian Cruise Line kondigt nieuwe winterroutes aan voor 2022 en 2023

Norwegian Cruise Line heeft voor 13 van haar 18 schepen nieuwe wereldwijde routes aangekondigd voor de winter van 2022 – 2023. Cruisereizigers kunnen kiezen uit een breed scala aan warm-weer bestemmingen voor hun volgende cruisevakantie. De rederij zet haar schepen in de winter in op een aantal langere reizen, de Extraordinary Journeys waaronder óók in Europa, het Panamakanaal, het Caribisch gebied, de Mexicaanse Riviera en de Bermuda.

Exclusieve aanbiedingen
Vaste gasten, de Latitudes-leden, ontvangen een exclusieve tijdelijke aanbieding die beschikbaar is op alle schepen en alle bestemmingen. De tijdelijke aanbiedingen zijn inclusief 15% korting op cruisetarieven plus Latitudes-bonuspunten.

Verscheidenheid aan routes

Van acht- tot 21-daagse afvaarten door het indrukwekkende Panama-kanaal, Caribische reizen inclusief een bezoek aan Great Stirrup Cay – het privé-eilandresort van het bedrijf op de Bahama’s – en cruises vanuit de Westkust met Norwegian Bliss en Norwegian Joy, de grootste en nieuwste schepen van de cruise industrie die de Mexicaanse Rivièra bevaren, bevat de verscheidenheid aan routes ervaringen die iedereen aanspreken.

“Terwijl we allemaal blijven dagdromen over onze volgende cruisevakantie, zijn we verheugd om nieuwe routes aan te bieden voor diegenen die graag een tropische bestemming willen bezoeken of culturele ervaringen willen opdoen via een van onze buitengewone reizen,” aldus Harry Sommer, Norwegian Cruise Line President en CEO. “We zijn zeer hoopvol dat we onze activiteiten binnenkort zullen hervatten, maar voorlopig maakt het aanbod met nieuwe routes het mogelijk voor onze reizigers om hun volgende cruisevakantie met Norwegian Cruise Line alvast vooruit te plannen.”

Buitengewone reizen

De nieuwe cruises bieden een selectie van Extraordinary Journeys – een verzameling langere reizen met unieke havens, geïnspireerd op een gevoel van ontdekking en diepgaande verbinding met plaatsen over de hele wereld.

Hoogtepunten

Vanaf 12 november 2022 zal Norwegian Jewel een selectie van Panamakanaalreizen maken met 12-daagse cruises vanuit San Diego, Los Angeles en Colon, Panama; hierdoor kunnen gasten voor of na de cruise hun vakantie uitbreiden op deze bestemmingen. Het schip vaart naar de pittoreske bestemmingen Cabo San Lucas, Puerto Vallarta, Acapulco en Huatulco, Mexico; Puerto Quetzal, Guatemala; San Juan del Sur, Nicaragua; Puerto Caldera (Puntarenas), Costa Rica; en Acajutla, El Salvador.

Norwegian Getaway begint op 14 november 2022 aan een 13-daagse Europese cruise van Southampton, Verenigd Koninkrijk naar Rome (Civitavecchia), Italië, en biedt een enerverende reisroute en cultureel rijke ervaringen. Het schip maakt haar debuut in Porto, Portugal en Villefranche-sur-Mer, Frankrijk, en vervolgt haar reis naar Sevilla (Cadiz), Malaga, Cartagena, Palma de Mallorca en Barcelona, Spanje; Lissabon, Portugal; Parijs (Le Havre), Frankrijk; Florence / Pisa (Livorno) en Napels, Italië.

Panamakanaal

Van oktober 2022 tot maart 2023 kunnen gasten kiezen uit een selectie aan cruises door het Panamakanaal, variërend van acht- tot 21-daagse reizen, met Norwegian Encore, Norwegian Jewel, Norwegian Pearl, Norwegian Bliss, Norwegian Gem en Norwegian Joy. De schepen bezoeken meerdere populaire bestemmingen in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika.

Hoogtepunten

Norwegian Encore, het nieuwste schip van de rederij, begint op 23 oktober 2022 aan een 21-daagse reis door het Panamakanaal vanuit Seattle waarna de reis eindigt in Miami. Tijdens deze reis blijft het schip in acht van de elf havens minimaal negen tot elf uur, waardoor gasten extra tijd hebben om elke stad te verkennen.

Norwegian Joy zal haar debuut maken in Port Canaveral, Florida. Op 4 december vertrekt ze voor een 14-daagse reis van Orlando, Florida naar Los Angeles. Tijdens deze cruise zal ze ook voor de eerste keer aanleggen in San Juan Del Sur, Nicaragua en Cartagena, Colombia; Puerto Caldera (Puntarenas), Costa Rica; Puerto Quetzal, Guatemala; Puerto Vallarta en Cabo San Lucas, Mexico.

Bij de start van het nieuwe jaar zal Norwegian Gem in januari en februari 2023 een selectie aan 11- en 12-daagse cruises van en naar New York en Panama City uitvoeren. Tijdens haar 12-daagse reis van New York op 2 januari, maakt het schip haar debuut in Puerto Limon, Costa Rica, evenals in Panama-Stad tijdens haar 11-daagse reis op 14 januari.

Caribisch gebied

Gasten kunnen vanaf 28 januari 2022 tot en met 17 mei 2023 genieten van de warme Caribische zon met een reeks van vijf- tot veertiendaagse reizen door het oostelijke, westelijke en zuidelijke Caribisch gebied. De routes omvatten afvaarten naar Harvest Caye, de resortbestemming van het bedrijf in Belize; evenals een bezoek aan het privé-eilandresort op de Bahama’s, Great Stirrup Cay. Het eiland beschikt over Silver Cove, een exclusief gebied aan het strand met luxe privévilla’s, een privérestaurant, de Moët-bar en de Mandara Spa.

Schepen die de Caraïben bevaren zijn onder andere Norwegian Bliss, Norwegian Breakaway, Norwegian Dawn, Norwegian Encore, Norwegian Epic, Norwegian Escape, Norwegian Gem, Norwegian Getaway, Norwegian Pearl en Norwegian Sky.

Hoogtepunten

Norwegian Encore maakt vanaf 23 december 2022 een 11-daagse rondreis vanuit Miami, waarbij ze haar debuut maakt in Castries, St. Lucia en St. John’s, Antigua; en een bezoek brengt aan Oranjestad, Aruba; Willemstad, Curaçao; Kralendijk, Bonaire; St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden; en Puerto Plata, Dominicaanse Republiek.

Norwegian Breakaway, momenteel het grootste en nieuwste schip dat vanuit New Orleans vaart, zal vanaf 20 november 2022 een mix van vijf, zeven en negendaagse reizen naar het West-Caribisch gebied uitvoeren.

Vanaf 17 december 2022 noemt Norwegian Bliss Miami haar thuis. Tot 1 april 2023 voert het schip zevendaagse Westelijke Caraïbische rondreizen uit met een bezoek aan Roatan Island, Honduras; Harvest Caye, Belize; Costa Maya en Cozumel, Mexico.

Van 23 december 2022 t/m 8 april 2023, begint Norwegian Getaway met een selectie aan achtdaagse cruises naar de Bahama’s en Florida vanuit New York naar Port Canaveral, Fla; Nassau en Great Stirrup Cay, Bahama’s. Van 20 januari 2023 t/m 29 mei 2023, zal Norwegian Sky drie- en vierdaagse rondreizen maken vanuit Miami, waarbij het schip naar Freeport, Nassau en Great Stirrup Cay, Bahama’s.

Op 8 januari en 26 februari 2023 kunnen gasten aan boord gaan van Norwegian Getaway voor een 12-daagse rondreis naar het zuiden van de Caraïben vanuit New York. Ze zal haar debuut maken in St. John’s, Antigua en zal afvaren naar San Juan, Puerto Rico; Basseterre, St. Kitts; Castries, St. Lucia; Bridgetown, Barbados; Puerto Plata, Dominicaanse Republiek; en St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden.

Mexicaanse Rivièra

Vanuit de Amerikaanse westkust tussen Los Angeles en San Diego, kunnen gasten de schoonheid van de Mexicaanse Rivièra ervaren met keuze uit vijf, zeven en achtdaagse rondreizen met Norwegian Bliss, Norwegian Joy en Norwegian Jewel van 30 oktober 2022 t/m 16 april 2023.

Hoogtepunt

Norwegian Joy begint haar seizoen op 18 december 2022, met een achtdaagse rondvaart waarbij ze San Diego voor de eerste keer zal bezoeken.

Bermuda

In november 2022 biedt Norwegian Joy gasten een ontsnapping aan de winter naar Bermuda op vijf- en zevendaagse cruises vanuit New York met overnachtingen in de Royal Naval Dockyard. Norwegian Getaway voert ook meerdere vijfdaagse reizen uit in december 2022 en februari en maart 2023.

Heb je alvast zin gekregen om een cruise uit te zoeken? Kijk dan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)