Cruisereiziger
Testvaart

Mardi Gras begonnen aan haar zeetesten

Carnival Cruise Line’s in aanbouw zijnde Mardi Gras is maandag begonnen aan haar zeetesten. Vanaf de Meyer scheepswerf in Turku vertrok het schip in de morgen. In totaal zal de Mardi Gras 10 dagen op zee verblijven voordat het schip terugkeert voor haar laatste verblijf bij de scheepswerf. Daarna zal het schip linea recta naar Amerika gaan.

De Mardi Gras, het eerste LNG schip van Carnival Cruise Line, zal vanaf 6 februari 2021 gaan cruisen vanuit Port Canaveral in Florida.

 

 

Nieuwsgierig naar de Mardi Gras? Kijk eens bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)