Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Voormalig Rotterdam gaat wereldcruise varen voor Fred. Olsen

Fred. Olsen Cruise Lines heeft woensdag bekendgemaakt dat haar nieuwe cruiseschip Borealis, de voormalige Rotterdam van Holland America Line, in 2022 een wereldcruise gaat varen. Er kan voor deze 105-daagse cruise in januari 2022 worden opgestapt in zowel Liverpool als Southampton.

De hoogtepunten van deze ‘Around the World’ cruise zijn o.a. het varen door zowel het Suezkanaal als Panamakanaal, stops in Amerika, Hawaï, Papoea-Nieuw-Guinea, Nieuw-Zeeland, een driedaags verblijf in Sydney, Jordanië en Singapore. In totaal worden er op de route 37 havens aangedaan.

Cruisereizigers die vóór 31 oktober 2020 de wereldcruise boeken ontvangen van de Britse rederij boordtegoed tot 600 pond per persoon evenals de fooien vergoed. Prijzen starten vanaf 9.999 pond. De wereldcruise is ook in kortere delen te boeken, variërend van 17 tot 84 nachten.

De 105-daagse wereldcruise van de Borealis is boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!