Zaandam terug naar ankerplaats Scheveningen

De Zaandam is weer terug bij de ankerplaats van Scheveningen, na een kort verblijf bij Damen Verolme in de Botlekhaven. Het schip ligt al enige tijd bij de ankerplaats in Scheveningen en kreeg vorige week dinsdag bij Damen Verolme een plekje voor werkzaamheden. Donderdagmorgen vertrok het schip rond kwart voor 9 weer richting de kust.

Verplaatsing naar Engeland

De ankerplaats bij Scheveningen is wel wat stiller geworden. Zo is de Volendam te vinden aan de zuidkust van Engeland. Zij zal zich hoogstwaarschijnlijk in de buurt van of bij de Westerdam voegen, die bevindt zich nabij Torquay.  De komende herfst liggen de schepen daar luwer dan aan de Nederlandse kust. Een aantal andere cruiseschepen van Carnival Corporation heeft daar een plek, zoals schepen van Cunard (Queen Mary 2) en P&O Cruises (Azura, Ventura). Iets verder ten westen, bij Weymouth, liggen de Britannia, Arcadia (beide P&O Cruises) en Queen Victoria.

Scheveningen

Momenteel ligt de Nieuw Statendam nog bij de ankerplaats van Scheveningen met de Zaandam. De Emerald Princess is na een bezoek aan IJmuiden verder de Noordzee opgevaren en komt volgens de AIS systemen vrijdagochtend terug in Scheveningen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)