Royal Caribbean Group annuleert alle november cruises

De Royal Caribbean Group heeft de cruisestop van haar cruisemerken Royal Caribbean International, Azamara en Celebrity Cruises verlengd tot minimaal eind november 2020. De cruises vanuit Hong Kong zijn hiervan uitgesloten.

Celebrity Cruises zal ook haar volledige winterprogramma 2020-2021 in Australië en Azië opschorten. Daarnaast zal Azamara hun winterafvaarten 2020-2021 in Australië en Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika opschorten.

“Ons primaire doel blijft een gezonde terugkeer in de vaart voor onze gasten, bemanning en de gemeenschappen die we bezoeken”, aldus het bedrijf. “Terwijl we met de CDC en anderen aan dit gedeelde doel werken, zal Royal Caribbean Group de opschorting van afvaarten uitbreiden tot alle afvaarten die op of voor 30 november 2020 vertrekken, met uitzondering van afvaarten vanuit Hong Kong”.

Ook annuleringen na november

De Royal Caribbean Group heeft voor bepaalde regio’s ook langere annuleringen bekend gemaakt. Het gaat dan om afvaarten vanuit Australië en Nieuw Zeeland voor Royal Caribbean tot eind december. Voor Celebrity Cruises geldt dat de Australië/Nieuw Zeeland én Azië cruises zelfs tot eind mei 2021 zijn geannuleerd.

Azamara zal in ieder geval tot en met 23 februari 2021 niet varen. Dit geldt voor de Azamara Pursuit. De Azamara Quest blijft tot en met 4 maart stil liggen en de Azamara Journey tot en met 19 maart 2021.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!