Silver Moon wordt eind deze maand opgeleverd

Op 30 oktober wordt het negende cruiseschip van Silversea, Silver Moon, opgeleverd. Met de Silver Moon bouwt de ultra-luxe cruisemaatschappij voort op het succes van haar zusterschip Silver Muse.

Arbeiders vanuit de gehele wereld hebben bijgedragen aan de bouw van de Silver Moon. Velen van hen waren ook al werkzaam op de Silver Muse. Tijdens de piekmaanden werkten meer dan 1.000 professionals en 390 bedrijven tegelijkertijd aan het schip op de scheepswerf van Fincantieri in Ancona.

“Elk onderdeel van de binnenruimtes van Silver Moon is ontworpen om de ervaringen en het comfort van de gasten te verbeteren”, zegt Barbara Muckermann, Chief Marketing Officer van Silversea. “We waarderen het vakmanschap van onze vooraanstaande leveranciers – die allemaal zijn geselecteerd vanwege hun toewijding aan uitzonderlijke kwaliteit”.

“Van onze Savoir-bedden tot onze Lalique-kristallen kunstwerken, de fijne details van ons nieuwe schip worden weerspiegeld tijdens onze hele cruise-ervaring. Silver Moon zal grenzen verleggen in de wereld van reizen en ik kijk ernaar uit om onze gasten in de nabije toekomst aan boord te verwelkomen, terwijl ze de authentieke schoonheid van de wereld ontdekken in een nieuwe standaard van comfort”, aldus Muckermann.

Cruises met de nieuwe Silver Moon van Silversea zijn boekbaar bij:

Waterproof ExpeditionsCaptain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.