World Dream onderweg naar Singapore voor korte cruises

Na een maandenlang verblijf in Nederland is het cruiseschip World Dream van de Aziatische cruisemaatschappij Dream Cruises momenteel op weg naar Singapore. De rederij heeft aangekondigd dat het schip daar begin november in de vaart komt. Het gaat korte cruises varen vanuit Singapore.

Dream Cruises heeft toestemming gekregen van de regering van Singapore om 3- en 4- daagse ‘Super Seacation’ cruises te varen. Deze zijn alleen bestemd voor inwoners van Singapore tijdens de school- en eindejaarsvakanties.

Het gaat om een gezamenlijke pilot waarbij de focus ligt op de naleving van alle veiligheidsmaatregelen ten behoeve van het welzijn van de passagiers en bemanningsleden. Alle passagiers vanaf 13 jaar dienen o.a. een verplichte COVID-19 test te ondergaan voor inscheping.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.