Holland America Line’s Culinary Council viert 10-jarig bestaan

Maandag was het 10 jaar geleden dat de Culinary Council van Holland America Line werd gelanceerd. In de afgelopen 10 jaar heeft de Culinary Council een grote invloed gehad op de menu’s aan boord van de cruiseschepen van de rederij. Elk lid houdt toezicht op een gebied dat past bij hun specialiteit.

Jonnie Boer is de Nederlandse afgevaardigde in de Culinary Council. De sterrenkok brengt de smaken van zijn restaurant De Librije aan boord tijdens geselecteerde afvaarten via Taste of De Librije-avonden in de Pinnacle Grill.

Hoofd van de Culinary Council is Rudi Sodamin. Hij houdt toezicht op alle aspecten van dineren aan boord naast Rudi’s Sel de Mer. David Burke verbetert het menu in de Pinnacle Grill door eigentijdse smaken en nieuwe kenmerkende recepten toe te voegen; Kristen Kish toont Franse en Italiaanse tradities in de eetzaal; Andy Matsuda leidt het sushi-aanbod in Lido Market, Tamarind en Nami Sushi; Ethan Stowell verwerkt de smaken van Alaska en de Pacific Northwest op schepen die in die regio varen, en zijn recepten staan op alle schepen op de New York Pizza en Lido Market; en Jacques Torres is verantwoordelijk voor de chocoladedesserts en de Chocolate Surprise Dessert Parade.

Taste of De Librije zelf ervaren aan boord? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasStipTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.