Debuut Disney Wish uitgesteld tot zomer 2022

Disney Cruise Line heeft officieel bekendgemaakt dat haar nieuwe cruiseschip Disney Wish later in de vaart komt. Oorspronkelijk zou het schip begin 2022 haar debuut maken maar vanwege COVID’19 heeft de bouw vertraging opgelopen op de scheepswerf van Meyer Werft in Duitsland. De maiden voyage staat nu gepland in de zomer van 2022.

De Disney Wish is het eerste cruiseschip in de vloot van Disney Cruise Line dat volledig zal opereren op Liquified Natural Gas (LNG), een van de schoonste brandstoffen die momenteel beschikbaar is. Met ongeveer 144.000 brutoton en 1.250 hutten zal het schip iets groter worden dan de Disney Dream en de Disney Fantasy.

Interesse in cruisen met Disney Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!