Fotoreportage: Aankomst Seadream I in Rotterdam

Zaterdag ontving Cruise Port Rotterdam het eerste cruiseschip sinds de uitbraak van COVID’19 met (enkele) passagiers aan boord. Rotterdam was de eerste stop van het ultra-luxe cruiseschip Seadream I van Seadream Yacht Club tijdens een 22-daagse reis naar Barbados. De Seadream I arriveerde rond 16:00 uur aan de Holland Amerikakade. Oorspronkelijk zou het jacht om 00:00 uur vertrekken, maar even na 20:00 uur koos het alweer het ruime sop, op weg naar Portsmouth.

Foto’s: Cruisereiziger, Patrick van der Vlies

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!