Cruisereiziger
Reddingsoperatie

Carnival Sensation redt 24 opvarenden

Zaterdag heeft de Carnival Sensation van Carnival Cruise Line een reddingsactie uitgevoerd. Een kleine boot was in nood geraakt in internationale wateren, zo’n 60 km van de kust van Palm Beach, Florida. Zo meldt Carnival Cruise Line op haar blog.

De kapitein van de Carnival Sensation zette koers naar het vaartuig en gaf de opvarenden dekens, reddingsvesten, voedsel en water. IN totaal waren 24 mensen aan boord van verschillende nationaliteiten inclusief 2 kinderen. De crew van de Sensation nam de opvarenden aan boord omdat het bootje water maakte. Na medisch onderzoek zijn ze in quarantaine gezet.

De Amerikaanse kustwacht stuurde vervolgens een boot om de opvarenden op te halen.

In het gebiedt ten Oosten van Florida zijn momenteel meerdere cruiseschepen gestationeerd. Zij liggen geclusterd tussen Florida en de Bahama’s.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)