Video: Timelapse bouw van Iona bij Meyer Werft

Kijk mee in deze timelapse hoe cruiseschip Iona van P&O Cruises vorm kreeg bij scheepwerf Meyer in het Duitse Papenburg. Iona is op 12 oktober 2020 overgedragen aan P&O Cruises, een aantal maanden later dan oorspronkelijk gepland vanwege de coronapandemie.

Nieuwsgierig naar een cruise met de Iona? Kijk eens bij:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.