TUI Cruises stopt met Mein Schiff 1 vanaf Kiel in november

Op aanwijzing van het landsbestuur van Schleswig-Holstein moet TUI Cruises cruises met de Mein Schiff 1 vanaf Kiel per 5 november 2020 stilleggen. Deze ‘Blaue Reisen’ waren korte cruises zonder havenaanlopen. De Duitse regering maakte vorige week bekend dat toeristische overnachtingen in Duitsland in de maand november niet meer mogen. Daarop maakte AIDA Cruises bekend te stoppen met de AIDAblu en moesten rivierrederijen hun schepen ook weer aan de wal vastmaken.

Cruises van TUI met Mein Schiff 6 naar Griekenland en de Mein Schiff 2 naar de Canarische Eilanden blijven wel doorgaan.

Bekijk hier welke rederijen en cruiseschepen nog wel verder varen.

TUI Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)