Video: Machine kamer unit van Disney Wish gesleept

Emden ontving afgelopen week een wel heel bijzonder deel van een schip; de machine kamer van de in aanbouw zijnde Disney Wish. Dit gedeelte is gebouwd door de Neptun Werft in Rostock en zal naar Papenburg gebracht gaan worden, waar de Disney Wish bij de Meyer Werft verder samengesteld zal worden.  Op de video zie je overigens ook de Bremen , een ex-schip van Hapag Lloyd Cruises dat zal worden omgebouwd voor Viva Cruises. 

 

 
Nieuwsgierig naar de Disney Wish? Lees hier meer informatie.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)