Video: Machine kamer unit van Disney Wish gesleept

Emden ontving afgelopen week een wel heel bijzonder deel van een schip; de machine kamer van de in aanbouw zijnde Disney Wish. Dit gedeelte is gebouwd door de Neptun Werft in Rostock en zal naar Papenburg gebracht gaan worden, waar de Disney Wish bij de Meyer Werft verder samengesteld zal worden.  Op de video zie je overigens ook de Bremen , een ex-schip van Hapag Lloyd Cruises dat zal worden omgebouwd voor Viva Cruises. 

 

 
Nieuwsgierig naar de Disney Wish? Lees hier meer informatie.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.