Boekingsrecord voor Oceania Cruises bij lancering zomerseizoen 2022

Oceania Cruises heeft bekendgemaakt dat het haar eigen boekingsrecord voor een dag heeft verbroken met de lancering van haar Europa & Noord-Amerika cruiseprogramma voor 2022. De premium cruisemaatschappij, die bekendstaat om haar culinaire aanbod aan boord en bestemmingsrijke cruises, verkocht op de recorddag meer dan 20% meer cruises ten opzichte van de lancering van het zomerseizoen in Europa en Noord-Amerika in 2021 vorig jaar augustus.

Vooral de cruises naar de Middellandse Zee en de Baltische regio’s waren bijzonder in trek. Ook de langere ‘Grand Voyages’ van de rederij die meerdere weken duren en in veel gevallen meerdere continenten aandoen deden het goed. Meer dan 90% van de reserveringen waren nieuwe contante boekingen waarbij minder dan 10% gebruikmaakte van toekomstige cruisetegoeden die zijn uitgegeven voor eerder geannuleerde reizen. Een derde was afkomstig van nieuwe gasten.

“De geweldige reactie van onze trouwe terugkerende gasten, onze reispartners en nieuwe gasten onderstreept de enorme opgekropte vraag naar meeslepende, bestemmingsgerichte cruises en onze veelgeprezen ervaring op kleine schepen met The Finest Cuisine at Sea,” aldus Bob Binder, President en Chief Executive Officer van Oceania Cruises.

Met de sterke vraag naar reizen in 2022, opent de rederij volgend jaar januari de verkoop van haar wereldreis in 2023 gevolgd door het volledige winterseizoen 2022-23 in februari. In de zomer van 2021 start de verkoop van het inaugurele seizoen van de eerste van haar nieuwbouwschepen in de Allura klasse. Klik hier voor meer informatie over deze nieuwe schepen.

Interesse in cruisen met Oceania Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!