Westerdam meldt zich voor dokbeurt bij Damen Verolme

Het cruiseschip Westerdam maakte vrijdag haar opwachting in de Rotterdamse haven. Het schip van Holland America Line meldde zich ‘s ochtends rond 08:00 uur bij de Tweede Werkhaven in het Botlekgebied voor een dokbeurt bij scheepswerf Damen Verolme. De verwachting is dat de Westerdam er een week zal verblijven.

De Westerdam wordt klaargemaakt voor een terugkeer naar Amerikaanse wateren. Het is 1 van de 6 cruiseschepen in de vloot van Holland America Line die in de komende weken naar Amerika trekken ter voorbereiding op een geleidelijke herstart. Het is een eerste stap in een lang proces om te voldoen aan alle vereisten van de CDC.
Naast de Westerdam gaan ook de Koningsdam, Nieuw Statendam, Nieuw Amsterdam, Zuiderdam en Noordam naar Amerika. Het zal nog een tijd gaan duren voordat ze daadwerkelijk gasten kunnen ontvangen. De HAL maakte vrijdag bekend dat ze haar cruise pauze hebben verlengd voor alle afvaarten tot 31 maart 2021.

Interesse om in de toekomst met Holland America Line te varen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!