AIDA Cruises start op 5 december met Canarische Eilanden cruises

AIDA Cruises heeft woensdag bekendgemaakt dat het vanaf 5 december 2020 cruises naar de Canarische Eilanden gaat aanbieden. Op pakjesavond vertrekt de AIDAperla voor de eerste keer vanuit Gran Canaria voor een serie van 7-daagse cruises rond de eilandengroep in de Atlantische Oceaan. De AIDAmar volgt op 20 december 2020 met een kerstcruise als start van haar winterseizoen.

De Spaanse regering heeft in november duidelijke regels aangenomen voor veilig reizen op de Canarische Eilanden, die in overeenstemming zijn met de reeds vastgestelde hygiëne- en preventiemaatregelen van AIDA. De gezondheids- en veiligheidsprotocollen van AIDA, die zijn geauditeerd door SGS Institute Fresenius en bevestigd door onder meer het classificatiebureau DNV-GL, omvatten maatregelen zoals een gratis COVID 19-test vóór de reis, veilige aankomst en vertrek, medische zorg, afstandsregels en verhoogde desinfectiemaatregelen aan boord, evenals begeleide excursies aan wal.

Door de huidige situatie in de Verenigde Arabische Emiraten, Spanje (behalve Canarische eilanden) en Frankrijk moet AIDA haar cruiseprogramma in de Oriënt en de Westelijke Middellandse Zee aanpassen. Alle cruises van de AIDAstella en AIDAprima die gepland waren tussen 1 december 2020 en 26 januari 2021 worden geannuleerd. Passagiers van wie de cruise wordt geannuleerd zullen hierover zo snel mogelijk worden geïnformeerd.

Interesse in cruisen met AIDA Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

2 thoughts on “AIDA Cruises start op 5 december met Canarische Eilanden cruises

  • 25 november 2020 om 20:55
    Permalink

    mag men vrij van boord of verplichte uitstapjes? Daar heb ik nl geen zin in

  • 25 november 2020 om 21:09
    Permalink

    Helaas alleen nog excursies van de rederij, om ervoor te zorgen dat gasten in de ‘veilige bubbel’ blijven.

Reacties zijn gesloten.