Cruisereiziger
Bestemmingen

Herontdek de Middellandse Zee met Royal Caribbean!

Ontdek in de zomer van 2021 de Middellandse zee opnieuw met Royal Caribbean, meerdere bestemmingen, nieuwere schepen en scherpere aanbiedingen.

In de zomer van 2021 is Royal Caribbean ruimschoots vertegenwoordigd in de Middellandse Zee met vier baanbrekende schepen. 

Cruise met de meest spectaculaire klasse cruiseschepen ter wereld vanuit Barcelona met de Harmony of the Seas en glij tien verdiepingen naar beneden met de glijbaan of ga surfen op de surfsimulator. Of vertrek vanuit Rome met de splinternieuwe Odyssey of the Seas en bekijk de Middellandse Zee op 100 meter hoogte in de North Star.

Een korte ontsnapping aan het dagelijkse leven? Vaar verschillende vier of vijf nachten cruises met de volledig gerenoveerde Adventure of the Seas vanuit Barcelona of ontdek de Oostelijke Middellandse Zee met Rhapsody of the Seas en bezoek onder andere Montenegro en Kroatië.

Laat je inspireren en herontdek de Middellandse Zee!

Odyssey of the Seas

Odyssey of the Seas

De gloednieuwe Odyssey of the Seas cruist vanuit Rome (Civitavecchia) naar het Griekse Santorini en Mykonos, Kusadasi en Napels. Diverse vertrekdata van begin april tot en met oktober 2021.

Vanaf €820 p.p. (vertrek op 20 juni 2021)

Meer informatie >>

HM - 7 LOW

Harmony of the Seas

Ga mee met de Harmony of the Seas op een 8-daagse cruise vanuit Barcelona naar Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia en Napels. Diverse vertrekdata van mei tot en met oktober 2021.

Vanaf €570 p.p. (vertrek op op 25 juli 2021)

Meer informatie >>

France

Adventure of the Seas

Vanuit Barcelona vertrekt de Adventure of the Seas regelmatig voor een 5-daagse Middellandse Zee cruise. Je bezoekt Palma de Mallorca, Marseille en Ibiza. Van mei tot en met september 2021.

Vanaf €580 met vertrek op 24 juni 2021.

Meer informatie >>

Pool Deck

Rhapsody of the Seas

Ga mee met de Rhapsody of the Seas op een 8-daagse cruise vanuit Venetië naar Kotor, Corfu, Athene, Mykonos en Argostoli. Diverse vertrekdata van mei tot en met oktober 2021.

Vanaf €720 p.p. (op 26 juni 2021)

Meer informatie >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)